MENU
Главная » 2011 » Апрель » 25 » Kaohsiung Maritime Cultural & Pop Music Center Competition winner
20:16
Kaohsiung Maritime Cultural & Pop Music Center Competition winner
Іспанська фірма архітектури MADE IN виграли морської культурного & Pop Music Center Міжнародний конкурс у місті , . Ви можете побачити більше зображень та описів архітектора після перерви.
Цей проект пропонує відповідальність містобудування на основі неоднорідності програмі, на міських пористості і пристосовність до різних ситуацій і подій.

Ми не хотіли втручання, що завжди працював тільки в моменти концертів і фестивалів, ми хотіли тканини, що було формування частину дня після дня міста пропонують щодня простору для жителів .

Проект розвивається вздовж затоки в продовження більш ніж 11 га, наради різних ситуаціях контуру, які, що дії ділить на три диференційованих зон:Зона 1: у цій зоні є сформульовані Відкритий продуктивності область (12 000 осіб) Великий концертний зал (5000) та виставка поп-музики область, безперервний елемент, який закінчив з двома баштами, одна з 113 метрів Висота й інший з 83 метрів.

- Зона 2: У цій області ми реалізуємо передбачених програмою організації розміщення нічний ринок, який передбачає вид відпочинку найбільш поширені в , і що гарантії діяльності в бухті протягом кожного дня в році. Виставка морської культури області проходить через цю зону до 6 метрів висоти, і задумана як "набережної" між різними павільйонами і з моря завжди присутня в обрій.

- Зона 3: цій зоні поздовжні характер підключення до двох важливих полюсів тяжіння, нові станції Ferrys у південній частині, і новий ринок вночі в північній частині. У цій області, ми створюємо різні вулиць: галерея покрита культурної діяльності, від якого ви отримуєте доступ до 8 малих продуктивності зали (200-400 чоловік), морська прогулянка на рівні +8, що має різні сади води, і великий ходьби від 10 велосипедів залізничних метрів.

Символічний характер цього проекту полягає не в тому, що вежі може виглядати хвилі, або, що втручання пам'ятаю вид на море, немає, ми хочемо, щоб проект отримує цей символ для використання, що народ робить його , і як проекти поступово поступово включена в систему, щоб місто як місце, повне життя і можливостей використання і задоволення.

Архітектори: MADE IN
Розташування: ,
Основні Core: Мануель Альварес-Monteserin , Беатріс Pachón , Антоніо Алехандро , Хав'єр Сімо , Lain Satrustegui , Антоніо Corona , Арсеніо П. Амарал , Guiomar Контрерас , Сара Перес, Андрес Інфантес , Хорхе Лопес
Друга фаза інкорпорації: Марія Малла , Тереза ​​Санти, Ігнасіо Альварес-Monteserín , Хайме Лопес , Анхель Дж. Abruña, Хав'єр Гутьєррес , Беатріс Креспо , Лора Мартін , Алісія Домінго Медрано , Ісмаель Гарсія Абад , Маркос Луїс Ньєто , Пабло Сальвадор , Хав'єр Агірре
Поверхня: 80.000 квадратних метрів, плюс 20.000 квадратних метрів під відкритим небом суспільний простір
Бюджет: 100 мільйонів євро (€)
Programe: Інтер'єр аудиторії (3500 місць), зовнішню аудиторію (12.000 місць), вісім маленьких аудиторіях (150 до 400 місць), Maritimal музей, Музей музики та комерційний області (20.000 м2)
Фото: Надане



Категория: Архитектура,дизайн. | Просмотров: 609 | Добавил: Rostic